Professionelt kabelarbejde hos DKTV Anlæg

Som kabelentreprenør er vi hos DKTV Anlæg specialiseret i at nedgrave rør og kabler samt andet kabelarbejde – herunder COAX- og elkabler. Vi holder til på Vestsjælland, men dækker hele Sjælland. Vi har især hjulpet mange kunder i Slagelse, Ringsted, Korsør og omegn.

Vi tilbyder også totalentrepriser, hvor vi sørger for samtlige underentreprenører.

Alt er 110 % i orden, når vi laver kabelarbejde

Vi bruger gerne ekstra tid på en opgave hver dag, hvis det er nødvendigt for at lave et veludført stykke arbejde, alle bliver tilfredse med. Hos DKTV Anlæg lærer alle medarbejdere, hvordan grundighed, dialog og fleksibilitet er helt grundlæggende for den måde, vi arbejder på.

Ansvarsbevidst og moderne virksomhed

Vi er en moderne virksomhed med en flad struktur og højt til loftet. Vi er yderst kvalitetsbevidste og arbejder dedikeret med alle opgaver inden for blandt andet nedgravnings- og andet kabelarbejde – lige meget hvilken størrelse, de har. Det forventer vi også af nye kollegaer.

Vi har en dygtig og ansvarsbevidst medarbejderstab, som godt ved, hvad god kundeservice er. Vi lægger stor vægt på både trivsel og fastholdelse. Alle får en grundig oplæring, herunder kurset ”Vejen som arbejdsplads”, ligesom sundhedsordning, forsikringer og ordentligte lønvilkår er helt centralt for alle ansatte.

Job – vi søger løbende dygtige medarbejdere

Vi står midt i en rivende udvikling, og derfor har vi løbende brug for at udvide medarbejderstaben. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en afvekslende arbejdsdag med gode kollegaer.

Vi søger medarbejdere i alle aldre, der er klar til at arbejde selvstændigt med kabelarbejde i mindre teams. Vi tilbyder en god arbejdsplads med trygge forhold og en hyggelig tone. 

Du kan sende en e-mail til dktvanlaeg@danskkabeltv.dk eller ringe til os på telefon 70 20 24 14, hvis du vil høre mere.

Michael Staugaard

Adm. Direktør

E-mail: stau@danskkabeltv.dk

Jerrik Spang Petersen

Entreprisechef

E-mail: jspe@danskkabeltv.dk

Joakim Elmerkjær

Projektchef

E-mail: joak@danskkabeltv.dk

Oguz Sahin

Teknisk Projektleder

E-mail: ogsh@danskkabeltv.dk

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel kabelentreprenør

Hvem er vi?

Som kabelentreprenør tilbyder DKTV Anlæg ApS nedgravning af fibernet, COAX og elkabler.

​​Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 24 14 og f​å et gratis tilbud.

Hvad leder du efter?