Nedgravning af kabler for private og erhverv - trygt og sikkert

Vi baner vejen for strøm i hele huset

Hos DKTV Anlæg ApS nedgraver vi el-kabler for både private, virksomheder og offentlige kunder i og omkring Ringsted, Slagelse og Korsør på Vestsjælland, samt for kunder andetsteds på Sjælland. Vi skaber grundlaget for strøm i huse, institutioner og erhvervsejendomme ved nybyg og ombyg. Vi reparerer eksisterende kabler eller udskifter el-kabler, der er blevet for gamle og ikke kan trække strøm nok længere, med nye egnede kabler til nedgravning.

Vi besidder de nødvendige specialkompetencer til nedgravning af kabler

Grundig forberedelse og nøje planlægning er basis for den høje kvalitet i vores arbejde. Derfor kender og overholder vi også altid de gældende regler for nedgravning af kabler. Når vi udgraver og lægger kabler i jorden, så arbejder vi ud fra plantegninger og udfører scanninger, så vi ved helt nøjagtigt, hvor de allerede nedgravede kabler befinder sig og hvor de nye kabler til nedgravning skal placeres.

Vi har effektivt og moderne jordfortrængningsudstyr, og derfor kan vi ofte undgå at skulle lukke trafikale kundepunkter. 

Professionel kontrol med kabler i jorden

Som professionelle kabelentreprenører har vi fuld kontrol med alle kabler, som allerede er nedgravet, samt med de nye benyttede kabler til nedgravning.

Derfor får alle vores medarbejdere et fuldt forsvarligt uddannelsesforløb, hvor de lærer at forholde sig til alle risici. Vi indhenter altid oplysninger om placeringen af eksisterende kabler via Ledningsejerregistret (LER) og har alle oversigter, kvitteringer og tilladelser tilgængelige ude hos vores arbejdssjak. Det skaber en tryg arbejdsplads med kompetente medarbejdere, hvilket kommer alle vores kunder til gode.

Ring til os på telefon 70 20 24 14 eller skriv til os på dktvanlaeg@danskkabeltv.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med yderligere information.

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel kabelentreprenør

Hvem er vi?

Som kabelentreprenør tilbyder DKTV Anlæg ApS nedgravning af fibernet, COAX og elkabler.

​​Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 24 14 og f​å et gratis tilbud.

Hvad leder du efter?