Cover Ladestander Cover Ladestander Mobil

Vi baner vejen for fremtiden

Vi sætter teamet

I DKTV Anlæg udfører vi gravning og sætning af ladestandere til elbiler. Vores team håndterer hele processen, lige fra tilbudsafgavning, indhentning af myndighedstilladelser, gravning og sætning af ladestandere til overlevering af ladstanderne til kunden, når den er klar til installation.

Vi tilbyder nedgravning og placering af ladestandere til en bred vifte af kunder med varierende baggrund og behov. Uanset om det drejer sig om mange hundrede gravninger for en kommunal institution eller et par enkelte for en privat virksomhed, tilpasser vi forløbet specifikt til hver opgave for at sikre den mest optimale løsning for kunden.

 

Ladestander 1 Ladestander 1

Det er en stor drivkraft at bidrage til den grønne omstilling

De fleste har set vores biler rundt omkring på de danske villaveje. Men hvem er vi egentlig?

Mød Peter, som til daglig er formand for Ladestander-teamet i vores El-afdeling. Gennem et tæt samarbejde med hans medarbejdere etabler Peter og hans teams ladestandere på hele Sjælland.

“Det er en stor drivkraft for mig i mit arbejde, at vi bidrager til den grønne omstilling. Når vi etablerer ladestandere i større områder, møder vi ofte glade elbilejere, som beskriver hvor dejligt det er, at muligheden for at oplade deres elbil gør hverdagen nemmere, når ladestanderne kommer tættere på borgerne.”

- Peter, Formand for Ladestanderteamet

Ladestander Med Peter 2 Laderstander Med Peter 2
Homecharge Arbejder Med Forskellige El Operatør

HomeCharge - En af mange

Vi graver for alle el operatører bl.a. HomeCharge som er Danmarks anden største ladeoperatør for boligforeninger. Vil du være den næste el operatør, der vil samarbejde om etablering af ladestandere, så tøv ikke med at række ud.

Ræk ud