Vi graver fiberkabler ned på hele Sjælland

-​professionelt og effektivt

Specialister i fibergravning

Som professionelle fiberentreprenører har vi graveprojekter i både Storkøbenhavn og den øvrige del af Sjælland, herunder bl.a. i Slagelse, Korsør, Ringsted og omegn. Vi er med til at give danskerne hurtigt fibernet, og det gør vi ved hver dag at levere et ordentligt stykke arbejde til alle vores kunder.

Vi ved, at det er en tillidssag at få gravet sin forhave eller indkørsel op, ligesom det kræver stor omhyggelighed og nøje planlægning, når vi begynder at grave i kommunens fortove, veje og fælles arealer. Derfor lægger vi hos DKTV Anlæg ApS stor vægt på dialog og samarbejde med alle under hele processen.​

Vi garanterer et veludført arbejde:

  • ​Med moderne og professionelt jordfortrængningsudstyr og/eller styret underboring kan vi ofte undgå at grave veje op. Vi skyder med jordraket under fortove og ind til huse og tilbyder styret underboring gennem længere strækninger.
  • Med sans for alle detaljer lægger vi stor vægt på flot og korrekt genetablering af haver, indkørsler, veje og fortove.

  • Vi graver i både fliser, jord og asfalt og får det hele til at ud, som før vi begyndte. 

Professionel dokumentation og kvalitetssikring hele vejen

Vi sørger for en tryg og sikker proces – lige fra vi indhenter de første gravetilladelser hos den respektive kommune, får oversigter over alle de kabler, der allerede ligger i jorden, og til vi planlægger det konkrete gravearbejde ud fra plantegninger over området. Vi indsamler systematisk dokumentation for alle processer i gravearbejdet.​

Kontakt os for at høre mere om fiberkabler

Ønsker du at høre mere om​ dine muligheder for nedgravede fiberkabler, bør du ikke tøve med at kontakte os. 

Ring til os på telefon 61 134 134 eller skriv til os på ​dktvanlaeg@danskkabeltv​.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med yderligere information.

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel kabelentreprenør

Hvem er vi?

Som kabelentreprenør tilbyder DKTV Anlæg ApS nedgravning af fibernet, COAX og elkabler.

​​Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 61 134 134 og f​å et gratis tilbud.