Entreprisearbejde Entreprisearbejde Mobil

Skræddersyede Løsninger til Unikke Projekter

Matcher behov og løsninger 

Hos DKTV Anlæg forstår vi, at hver kunde og hvert projekt er unikt. Uanset om du drømmer om at etablere et idrætsanlæg, et spejlvandsbassin, eller noget helt tredje, så står vores entreprenørvirksomhed klar til at hjælpe dig hele vejen.

Fra den første idéudvikling og tilbudsgivning, til indhentning af nødvendige myndighedstilladelser, udførelse af arbejdet og afsluttende returdokumentation, sikrer vi, at alle faser af projektet håndteres med professionalisme og præcision. Sammen finder vi de perfekte løsninger, der matcher dine behov og ønsker, og leverer et færdigt resultat, som du kan være stolt af.

 

Entreprisearbejde 1794 Entreprisearbejde

Referencecase - Sejlbassiner på havnefronten

En entreprise udover det sædvanlige var hvad der sidste år, landede i DKTV Anlægs tilbudsindbakke.

Mellem de nye boligblokke på havnefronten i Holbæk by, var der et ønske om at få etableret et spejlbassin. Holbæks kommunal bestyrelse har stemt ja til etableringen af spejlbassinet sidste år, hvor arbejdet efterfølgende kunne blive påbegyndt. DKTV Anlæg har været hovedentreprenør på etableringen og har brugt underleverandører på betondelen ved spejlbassinet. Her har Jord, Beton & Anlæg A/S, Springstrup, hjulpet og Fokdal Springstrup A/S er underleverandør på teknikdelen.

Spejlbassinet er opdelt i tre bassiner på hver 7,5 gange 20 meter, hvor vanddybden er på 15 cm. Hvert bassin får tre brønde, hvor der opsættes springvand. Springvandet kan bl.a. blive brugt som en kunstinstallation, da man bl.a. kan tilføje farvet lys i vandet. Der er derudover, etableret en teknikbrønd med pumper og rensningsanlæg så vandet kan blive renset 5 gange i døgnet. Bassinerne er etableret i forskellige højder, så vandet kan risle fra den ene ende af bassinet til den anden ende af bassinet.

En installation på havnefronten der bidrager til byens arkitektur, kunst og kulturliv.

Mangler du en entreprenørvirksomhed til at føre dit projekt ud i livet? Så kontakt os allerede nu.

Kontakt os
Spejlbassin Spejlbassin 536